Riita-asiat ja rikosoikeus – Turku ja Etelä-Suomi

Ota yhteyttä

Rikos- ja riitalakiasioissa voit huoletta kääntyä puoleeni. Niissä kannattaakin olla lakimieheen yhteydessä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin varmistat helpoiten oman oikeusturvasi toteutumisen. Hoidan myös lähestymiskieltoon liittyvät asiat

Lakimies auttaa alusta pitäen

Lakimiehestä on huomattavasti apua myös mahdollista oikeusprosessia edeltävissä sovitteluyrityksissä tai muissa neuvotteluissa. Lakimies voi vielä ennen oikeustoimien aloittamista löytää molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun, ilman raskasta oikeuskäsittelyä.

Hoidan myös pitkälle edenneet tapaukset

Varhainen puuttuminen on usein paras tapa edetä mutta minuun voit huoletta ottaa yhteyttä jo pitkälle edenneissäkin tapauksissa. Joskus yhteydenotto lakimieheen ei aina tunnu heti oikealta ratkaisulta. Se ei välttämättä käy edes mielessä ennen kuin tilanne on kärjistynyt vaikeaksi.

Maksuton oikeusapu

Taloudelliset seikat eivät aina ole este lakimiehen käyttöä ajatellen. Selvitän asiakkaideni puolesta, onko heillä mahdollisuus maksuttomaan oikeusapuun tai kattaako oikeusturvavakuutus kustannuksia. Osaava lakimies pystyy pitämään puoliasi ja varmistaa, että asiat menevät juridisesti oikein.

yhteydenottokuvake

Riita-asioiden ja rikosoikeudellisten tapausten selvittäminen vaatii asiantuntevaa lakiapua. Ota yhteyttä – palvelen pitkällä kokemuksella Turun ja Naantalin seudulla!

Yhteydenotto

Yhteystiedot

Lakitoimisto Teuri Anne

 Tuulensuunkatu 8 b (2. krs),

    21100 Naantali

Y-tunnus: 1317009-2

 0400 720 178  tai

  02 435 1124

Fax: 02 435 6522 

 anne.teuri@nettikirje.fi 

Ota yhteyttä